image002-1
NWP%20Sign%20On

Sondrevegen 1,
​0378 Oslo

Telefon: 23 22 21 80
E-post: post@signon.no

Sign On

The Sign On Company fikk en henvendelse på noen enkle produkter – t-skjorter, fleece-jakker, nøkkelringer og ballonger. Dette ble produsert og levert som det skulle – og kunden var meget fornøyd med denne leveransen, produktene, levering , pris og service.
 
Dette førte til at de ønsket at vi skulle være med å levere anbud.  Veterinærinstituttet var på utkikk etter en ny total-leverandør, som ikke bare kunne levere produktene, men en   spesialtilpasset løsning for dem.  
 
Sign On  ble spurt om å levere anbud fordi vi hadde lykkes med å fremstå som en sikker, trygg og positiv leverandør med mulighet til å levere de tjenestene denne kunden var på jakt etter.
 

Hvordan vinne frem med anbudet?  

Vi leverte et anbud som også skisserte hvordan vi kunne fungere som en  samarbeidspartner og problemløser. En leverandør som kunne ivareta alle aspekter ved nåværende og fremtidige behov – dette omfattet også utarbeiding/hjelp med logo, spesialproduksjon av enkelte produkter, lagerhold,  distribusjon.  I tillegg – og ikke minst viktig – hjelp til å utforme og sette opp nettbutikk for kunden.
 
Kunden opplevde at vårt anbud og skisserte løsninger som var spesialtilpasset for Veterinærinstituttet  var helt riktig for dem, i tillegg til  konkurransedyktige priser og akkurat de produktene de ønsket. Dette omfattet bl.a. spesialproduksjon av mykrefleks  formet som en fisk. De ønsket nettbutikk – og dette kunne vi hjelpe dem med.  
 
The Sign On Company ble derfor valgt som leverandør, hensiktsmessig for kunden med kun en kontakt som her kunne ordne alt.  
 
Vi ryddet plass, kjøpte hylleløsninger og fikk varer sortert og plassert oversiktlig i hyller. Websiden ble tilpasset, forslag til design utarbeidet  og satt opp i henhold til kundens ønske. Nettbutikken er oppe og fungerer på den måten kunden hadde tenkt seg.
 

Dette leverer vi til Veterinærinstituttet;

Pastiller
Ballonger
Reflekser
Nøkkelring
Multihodeplagg
Business back-pack
T-skjorter,
Piquet-skjorter
Fleecejakker  
 
Distribusjon er en viktig del av avtalen – The Sign On Company har god kompetanse og erfaring med lagerhold, pakking og  distribusjon /utsendelse for flere kunder.
Vi pakker og sender ut samme dag som ordre kommer inn.
 
Raske og fleksible løsninger vil ikke bli mindre viktig i fremtiden –  vi opplever at våre kunder har stadig større forventninger til korte leveringstider. En nettbutikk og lagerhold som fungerer vil for mange kunder kunne være et krav.
 
The Sign On Company kan levere total-løsninger tilpasset hver enkelt kunde – dette medførte at vi ble valgt som samarbeidsparter for Veterinærinstituttet.
 
Sign-on-referanse