Om oss

Skandinavias største gruppering innen profil

New Wave Profile er en gruppering på 30 bedrifter i Norge og ytterligere 160 i resten av norden. Vi består av uavhengige profilselskaper som etablerte et samarbeid med vår hovedleverandør New Wave Group allerede i 1998. New Wave Group er et svensk børsnotert selskap med sterk fokus på profilering og med en meget sterk varemerkeportefølje. Sammen jobber vi for å skape en attraktiv og effektiv profilering for de nordiske selskapene.


Lederskap og kunnskap

Vårt samarbeid skaper ressurser og en felles kunnskapsbank som er direkte brukt til kundenes fordel. Ved å bygge vårt eget internasjonale merke og konsept, får vi også unik kunnskap om denne reisen, det betyr med andre ord; erfaringer vi kan overføre til deg og din bedrift.


Trygghet og service

Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Uansett levering, kvalitet eller valg av produkt. Vi ønsker også å gi deg best mulig service. Dette klarer vi som følge av profesjonaliteten til våre kontakter og muligheten til å tilby et bredt spekter av tjenester. Vi har oppsummert disse i Full Service Concept.


La oss kalibrere ditt varemerke

Vi lager profilering som folk føler seg komfortabel med, i sine faglige roller. Vi kaller det varemerkekalibrering. Når merkevaren og menneskene som bærer merkevaren lærer av hverandre, lykkes vi og dere.
SE Vår film
Bli kjent med New wave Profile partner, og se vår film om vårt fullservice konsept. Vi tar deg gjennom hele prosessen.
Skjermbilde%202021-01-13%20kl_%2019_43_21
TA KONTAKT
Vi har forhandler over hele landet som er klare til å hjelpe deg med å finne produktene du trenger
TA KONTAKT
Vi har forhandler over hele landet som er klare til å hjelpe deg med å finne produktene du trenger
Skjermbilde%202021-01-13%20kl_%2019_43_21