Harvest

James Harvest Sportswear står for profilklær med høyeste kvalitet og ypperlig presisjon. James Harvest Sportswear jobber med produktutvikling og design daglig – for å finne de rette kvalitetene som gjør våre plagg mer behagelige, funksjonelle, slitesterke og moteriktige.
Kvaliteten gjør klærne både komfortable og slitesterke – men det er de små detaljene som utgjør hele forskjellen i utseende: En spesiell knapp, et annerledes snitt, en skjult søm.

Blant profilklærne fra James Harvest Sportswear finner du som alltid tidløse klassikere. Kvalitetsklær som ikke bare beholder sin form og farge, men der det også finnes en egen følelse i plaggene – som varer.

Kvalitet og passform er to ting som assosieres med James Harvest Sportswear. Et bredt spekter av farger i kolleksjonen gjør at du får mange ulike kombinasjonsmuligheter. Dette for at bedriften skal kunne bygge en helhetlig profil, samtidig som det tilfredsstiller spesifikke behov og personlig smak.

I James Harvest Sportswear sin kolleksjon finner du nesten samtlige plagg som både dame- og herremodeller. Det er viktig at alle i bedriften kan velge i en kolleksjon som har varianter av passformer for forskjellig kroppsmål – i alt fra t-skjorter til jakker.
Har du spørsmål ta kontakt med oss
Kontakt oss
Se produktene her
Harvest
Populære produkter
American U T-shirt
James Harvest
Veil.pris fra:  129,00 Kr
Cornell
James Harvest
Veil.pris fra:  499,00 Kr
Sunset Stretch Polo Modern fit
James Harvest
Veil.pris fra:  349,00 Kr
Westmore merino pullover
James Harvest
Veil.pris fra:  1199,00 Kr
Woodlake Jacket
James Harvest
Veil.pris fra:  1399,00 Kr