Craft

CRAFT er en kvalitetsleverandør av idrettsbekledning og er i dag en av de største leverandørene innen løps-, sykkel- og langrennsklær. Kolleksjonene baseres på selskapets merkevareverdier: Funksjon, innovasjon og design.
Har du spørsmål ta kontakt med oss
Kontakt oss
Se produktene her
Craft
Craft startet sin historie med produksjon av spesialundertøy for jagerflypiloter på 70-tallet. Dette var med bakgrunn i at pilotene hadde behov for en type undertøy som ikke frøs til is, i tilfeller der de måtte skyte seg ut av flyet i stor høyde og ekstrem kulde. Det ble utviklet et plagg som håndterte fuktigheten fra hudens porer og transporterte den ut med så lite opptak som mulig i fibrene.

Craft sin daværende produktutvikler, Anders Bengtsson, testet samme type undertøy på en løpetur våren 1973, og forstod raskt at undertøyet egnet seg perfekt også i denne sammenhengen. Han hadde funnet det ultimate plagget til bruk nærmest huden – for treningsutøvere.

Kjent for sitt fantastiske superundertøy – også kalt «2nd layers» – tar Craft deg med inn i en verden av valgmuligheter, uansett nivå eller hvilken type aktivitet du brenner for!

Sykkel, langrenn, løping, studiotrening er noen av kategoriene du kan velge klær blant – enten det er for privat bruk, eller for bedrifts- og klubbnivå.

Vår katalog Craft On Stock viser lagerførte varer i Norge og Sverige. Disse produktene kan Craft levere på 1-3 dager fra Norge og 4-5 dager fra Sverige. Craft tar forbehold om at noen produkter kan utgå underveis i løpet av en sesong.
 
Populære produkter
ADV Unify FZ Hood M
Craft
Veil.pris fra:  719,00 Kr
Block shell jkt M
Craft
Veil.pris fra:  1999,00 Kr
CORE Unify Polo Shirt M
Craft
Veil.pris fra:  279,00 Kr
Core Unify Training Tee M
Craft
Veil.pris fra:  223,00 Kr
Lt down jkt M
Craft
Veil.pris fra:  1839,00 Kr