blatt-gruppen-newwaveprofile

Velkommen til Blatt Gruppen AS

Blatt gruppen leverer alt fra produksjon, profilering, ferdiggjøring, lagring og distribusjon. Vårt fokus er å finne den kreative løsningen og produktene som skaper størst verdi for deg som kunde.
Vårt slagord «Alt på ett sted» forplikter og vi må kunne levere komplette løsninger for våre kunder. Vi har egne designere og fotograf som produserer alt til grafiske trykk produksjon. Spesialiteten våre er magasiner, brosjyrer og flyers, men også det enkle visittkort til større plakater. Reklamebannere, rollups, flagg og telt levere vi også.

Innenfor arbeidsområdet sport og profil er næringslivet, offentlige etater og organisasjoner vårt arbeidsfelt. Vi har gjennom mange år levert idrettsprodukter til trim og sportsutøvere innenfor vårt arbeidsområde. Vårt medlemskap i New Wave Profile er en selvfølge for oss. Her møter vi kollegaer, får de siste oppdateringer på trender og et stort produktutvalg. Dette gjør oss i stand til å møte våre kunder på en profesjonell måte.

Et økende antall kunder som vi designer og produserer grafisk og profil materiell for, ønsker at vi lagrer produktene. En naturlig konsekvens er at vi også distribuerer deres produkter. Vi har kunder som har heleverden som marked.Vår logistikk del har stor kompetanse og mange års erfaring når det gjelder hvilke transportør som er god til de ulike land og verdens deler. Vi velger derfor alltid den beste til mottaker adresse.

Vårt lagerhotell betjener kunder som har behov for både lagring og betjening av deres lager. Vi stiller til disposisjon det areal som er nødvendig for kunden, vi leier ut areal for kortere og lengre tid.

Vi er ledende innenfor alle våre arbeidsområder og har opparbeidet oss en høy kompetanse som vi deler med våre kunder med slagordet «Alt på ett sted».
 

Ulike avdelinger

  • Grafisk, design og trykksaker
  • Profil og sport
  • Logistikk, lager og distribusjon
Fredrik%20Dahl%20Blatt%20Gruppen

Har du spørsmål?
Ta kontakt med oss, vi hjelper deg videre

Fredrik Dahl
Daglig leder

Telefon: 63 82 50 76
Epost: fredrik@blatt.no
NWP%20Blatt%20gruppen

Blakervegen 109,
​1920 Sørumsand

Telefon: 63 82 50 70
E-post: post@blatt.no

blatt.no

REFERANSER
Blaker%20Sparebank-bilde

Profilering Blaker Sparebank

Vi lever i et informasjonssamfunn, hvor alle «kjemper» om oppmerksomheten. Fortsatt er andre kanaler viktige for å påvirke.