nwp-logo
Handlekurv
produkter
search-banner

Profilering og merking

beyourbrand
Vår grunnfilosofi når det gjelder profilering er at alt kan merkes! Det er så mange muligheter. Så mange anledninger.


Hvor mange mennesker møter du hver dag?

Hvis du regner med hvor mange møter som opprettes og hvor mange relasjoner bedriften har både internt og eksternt, vil du bli overrasket. Vi tror at profilmedier er et av de mest effektive mediene du kan bruke når du vil bygge merkevaren din i en målgruppe som du allerede har nådd.


Profilering skal gjøre plagget unikt

La deg inspirere og invester litt ekstra i å finne en etikett som gjør at plagget eller produktet ditt skiller seg ut. Vi streber alltid etter at plagget skal føles både hyggeligere og mer verdifullt for de som vil bruke plagget etter merking enn før merking. Behandling bør legge til en dimensjon til profilprodukter, ikke omvendt.


Legg merke til forskjellen!

Profilprodukter har lang levetid og er relasjonsbyggende, kreativt og målbart. Vær fbevisst når du velger profilklær, arbeidsklær og profilprodukter, og la oss hjelpe deg med å velge de prodktene som passer og  fremhever merkevaren din. Vi hjelper deg med alle detaljer om størrelse, type merking og plassering av logo og melding slik at du får et resultat som er unikt og bra for din bedrift.


Overalt og hele tiden

Stilig og gjennomtenkt profilering ses i alle mulige sammenhenger og gjør ditt budskap og bedrift synlig i hverdagen, samtidig som de sender sitt budskap: Ditt merke.
Relaterte nyheter
newwaveprofile2021-katalog

Ny katalog!

La deg inspirere av den nye katalogen fra New Wave Profile Partner. Profilklær og profilartikler for alle anledninger
profilm%C3%B8ter

Det menneskelige møtet

Vi har gjort en god del observasjoner og refleksjoner rundt både dagens situasjon og fremtiden. Vi lister opp noen av dem her og kommenterer kort fra vårt perspektiv.
beyourbrand

Profilering og merking

Vår grunnfilosofi når det gjelder profilering ar alt alt kan merkes! Gjør din profil synlig!