nwp%20give%20kniver%203

Julegaver til dine ansatte med profilering, vi hjelper deg finne den perfekte gaven

Tiden frem mot jul er knapp og for mange vil det virke som den går ekstra fort. Med en hektisk hverdag er det naturlig at julegaver til ansatte faller ned på prioriteringslisten. Slik behøver det ikke være. Handler du hos New Wave Profile er det mange forskjellige gaver å velge mellom, både med og uten profilering. Handler du allerede nå, kan du sørge for at du får mest mulig verdi ut av julegavene.

Sjekk ut vårt store utvalg av firmagaver

 

Tre grunner til å kjøpe julegaver til ansatte nå

En god gave fører til fornøyde ansatte og kan bidra til økt motivasjon og prestasjon. Gaver profilert med selskapets logo bidrar til å skape en intern stolthet hvor ansatte vil sette pris på å bli assosiert med selskapet. Her er tre fordeler med å handle julegaver til de ansatte allerede nå:

  1. Bedre tilgjengelighet på varer. Handler du julegaver til ansatte allerede nå, sørger du for at du har et stort utvalg å velge mellom, og at varene er på lager. 

  2. Kortere leveringstid. Tid og energi er ofte mangelvare i førjulstiden, også for leverandører med stor pågang. Bestiller du gaver nå, kan du trygt få varene levert i desember. 

  3. Bedre kvalitet. Når utvalget er større, er mulighetene for logotrykk flere. I tillegg har våre flinke profilforhandlere bedre kapasitet til å rådgi for best mulig trykkresultat.

2021-julegaver

Våre eksperter hjelper deg med gavetips

New Wave Profile har et stort utvalg med titusenvis av varer. Våre profilforhandlere kjenner utvalget best og kan med det foreslå gaver du kanskje ikke har tenkt på, men som dine ansatte garantert blir fornøyd med. På denne måten kan du spare dyrebar tid samtidig som du sørger for at dine ansatte får en gave de får glede av. De beste gavene er gjennomtenkt og i tråd med selskapets verdier og profil. Våre profilforhandlere har god erfaring med gavekonsepter, og bistår gjerne med å finne gaven som passer din bedrift.

Ta kontakt med en av våre profilforhandlere

 

5003578_285635_Preview