Gaver til ansatte

julegaver-meta
I høst er det trolig mange arbeidsgivere som synes det er ekstra hyggelig å kunne gi sine ansatte en oppmerksomhet i form av en personlig utvalgt gave. Etter en annerledes periode med hjemmekontor, økt arbeidspress og mindre sosialisering på arbeidsplassen er det enda viktigere å formidle hvor stor pris man setter på den enkelte arbeidstaker.

Gi bort en gave som betyr noe for mottakeren og som gir ekstra motivasjon! Velg mellom flotte produkter i alle prisklasser, eller sett sammen en gavepakke med utvalgte gaver til dine ansatte. 


Ny beløpsgrense på skattefrie gaver til ansatte

Visste du at den årlige beløpsgrensen for skattefrie gaver i arbeidsforhold heves fra 2 000 kr til 5 000 kr? Dette gjelder fra og med inntektsåret 2021. Det er viktig å merke seg at gaven må gis som naturalytelse (evt. gavekort som ikke kan veksles inn) og ikke i form av penger. Dersom beløpsgrensene overstiges, er kun det overskytende beløpet skattepliktig. Ytterligere detaljert informasjon om gavereglene kan leses hos Lovdata.


Flotte kvalitetsprodukter fra anerkjente merker

New Wave Profile tilbyr et bredt utvalg gaveartikler i alle priskategorier. Hos oss finner du alt fra flotte karafler og lekkert salatbestikk til powerbanker, friluftsutstyr og sportsklær, reiseartikler og gourmetpakker. Det er ikke lett å finne en gave som faller i smak hos absolutt alle, men velger du kvalitetsprodukter som faktisk også kan brukes av mottakeren, er du på rett vei. Ta utgangspunkt i vårt store utvalg av kjente merkevarer som blant annet Kosta Boda, Orrefors, Sagaform, Lord Nelson og Cemo Gourmet. La deg inspirere av vår ferske gavekatalog og sett gjerne sammen din egen gavepakke med utvalgte produkter. 


Når kan din bedrift gi gaver til sine ansatte?

Gavene kan gis uten at det trenger å være noen spesiell anledning, og vilkåret om at gaven måtte gis som en generell ordning i bedriften, faller også bort fra inntektsåret 2021. Kanskje er det noen som fortjener en ekstra utmerkelse eller feirer jubileum, eller man ønsker å gi alle de ansatte julegave, for eksempel. Firmagaver kan selvfølgelig også benyttes til samarbeidspartnere. 

Trenger du fortsatt mer inspirasjon? New Wave Profile er spesialister på akkurat dette. Se forslag til gaver i nettbutikken – her finner du garantert noe både du og dine ansatte blir fornøyd med!