profilklaer

Derfor bør du kjøpe firmagaver til ansatte

Nordmenn bytter stadig oftere jobb. Etter to år med pandemi og hjemmekontor er det mange som ser seg rundt etter nytt beite. Det finnes naturligvis en rekke grunner til å bytte jobb, og mange av dem er utenfor bedriftens kontroll. Likevel er det noen enkle grep du som leder kan gjøre, selv når det står på som mest: en anerkjennelse i form av en gave har stor positiv innvirkning på humøret til de ansatte i bedriften. For det er noe med det å bli sett.

Enten det er snakk om en julegave eller en liten overraskelse, er verdien av å bli satt pris på uvurderlig for medarbeiderne. Det øker både motivasjon og arbeidslyst, og kan bidra til bedre prestasjoner.

Sjekk ut vårt store utvalg av firmagaver

 

Viktigheten av kvalitet ved kjøp av gaver til ansatte

De beste firmagavene er gaver som varer og som har en baktanke. Og er gaven profilert med selskapets logo kan den bidra til å skape intern stolthet hos de ansatte. Gaven kan også representere bedriften i kvalitet og type produkt. Får de ansatte en profilert gave de har bruk for, vil det i større grad være med på å skape en stolthet av å assosieres med selskapet og merkevaren. 

Ta kontakt for mer informasjon for trykk og profilering

Bag_263A9087-kopi

Vi hjelper deg med profilerte firma -og kundegaver

Det er ikke kun ansatte det er viktig å ta vare på. Selvsagt er det fornuftig å ta vare på kundene også. Å gi, skape glede og bygge gode relasjoner er en viktig del av ditt varemerke. Mange vil hevde at den viktigste verdien i selskapet  skapes gjennom menneskelige møter og relasjoner, og derfor er det viktig å pleie, vedlikeholde og styrke disse relasjonene. Ved å gi en gjennomtenkt gave styrker du merkevaren og får mer fornøyde kunder i retur. New Wave Profile har flinke folk hos lokale forhandlere over hele landet som kan hjelpe deg med å velge riktig firma eller kundegave og sørger for at leveransen går som den skal. 

Ta kontakt med en av våre profilforhandlere

 

2021%20move%20your%20brand_friluft